Farla Webmedia bestaat 15 jaar en trakteert!

Google plus cover Farla Webmedia 15 jaar!

Wat vliegt de tijd. Het is alweer 15 jaar geleden dat Farla Webmedia werd opgericht. En wat is er veel veranderd de afgelopen 15 jaar, vooral op het gebied van technologie en internet. In 2000 was nog niet iedereen overtuigd van het nut van mobiele telefoons en het internet klonk nog zo. Het internet stond in 2000 in de kinderschoenen en iedereen gebruikte Startpagina.nl in plaats van Google.

Webdesign door de jaren heen

Het webdesign is ook behoorlijk veranderd de afgelopen 15 jaar. Er zijn veel trends en technieken geweest, zo worden websites nu niet alleen gebouwd voor computers, maar moeten ze ook goed werken op smartphones en tablets. Dit heet responsive webdesign. Farla Webmedia volgt de trends van webdesign op de voet en heeft in de loop van de jaren ook verschillende websites gehad.

oud webdesign behoorlijk oud webdesign Responsive webdesign

Farla Webmedia groeit

Ook het bedrijf zelf heeft vele veranderingen doorgemaakt. In 2000 opgericht als parttime job vanuit het ouderlijk huis. Daarna full-time aan de slag in het appartement in Best. In 2010 is Farla Webmedia verhuisd naar Oirschot en werd er een kantoor in het MP Business Center gehuurd en stagiairs aangenomen van het Sint-Lucas. In 2015 hebben we de eerste medewerker in vaste dienst en hebben we een groter kantoor betrokken.

Kantoor Farla Webmedia Oirschot

Kadootje voor u!

Farla Webmedia was niet zover gekomen zonder haar klanten! Wij willen bij deze alle klanten en zakenpartners bedanken voor het vertrouwen in onze onderneming!

Als bedankje krijgen alle bestaande en nieuwe klanten 10% korting op alle diensten die ze nieuw bestellen bij Farla Webmedia. Deze actie geldt tot en met 31 december 2015. Neem nu contact op voor meer informatie.

Geschreven door Peter Farla

Helemaal gek van het internet is Peter Farla! Hij is de oprichter van Farla Webmedia en weet veel over het maken van succesvolle websites, maar zijn passie is webdesign en SEO. Het is geen verrassing, zijn favoriete kleur is oranje.
Peter Farla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen