Farla Webmedia wordt overgenomen door Delta IT

Na 18 jaar van websites ontwikkelen en promoten gaat Farla Webmedia stoppen. Op 1 januari 2019 worden alle bedrijfsactiviteiten van Farla Webmedia overgenomen door Delta IT uit Oirschot.

overname Farla Webmedia

Waarom gaan jullie stoppen?

In oktober 2000 is Farla Webmedia door Peter Farla gestart en heeft het bedrijf zich opgeklommen tot een gerespecteerd bedrijf in het bouwen van succesvolle websites en online marketing. Vele jaren heeft Peter Farla het geleid en laten groeien, maar nu is het tijd voor iets nieuws.

Peter Farla:
Nieuwsgierig als ik ben, ben ik de afgelopen jaren geïnteresseerd geraakt voor andere dingen zoals cryptocurrency, blockchain, fotografie en drones. Echter werd het voor mij steeds lastiger om al deze interesses te combineren met mijn werkzaamheden bij Farla Webmedia. Hierdoor raakte ik overwerkt en werd het werken vaak meer een last dan een plezier. Het werd tijd dat ik wat stappen terug ging doen voor mijn welbehagen en een keuze ging maken. De revolutie van Bitcoin en mijn andere passies maken mij enorm enthousiast en daarin zie ik kansen. Daar wil ik mijn energie in stoppen. Ook vind ik het na 18 jaar Farla Webmedia tijd voor een nieuwe uitdaging en daarom heb ik besloten om te stoppen met Farla Webmedia.

Overname door Delta IT

Delta IT OirschotBegin 2018 is er gezocht naar een geschikte overnamepartner. Het belangrijkste was dat de klanten geen hinder ondervinden en dat de diensten en projecten goed worden gecontinueerd. Hierin is een geschikte overnamepartner gevonden, namelijk Delta IT.

Delta IT is opgericht in 2012 door Gijs Vogels vanuit zijn passie voor het web en het ontwikkelen van software. In de afgelopen jaren heeft Delta IT zijn expertise en klantenkring uitgebouwd.

De hosting, diensten, tools en personeel van Farla Webmedia worden overgenomen door Delta IT. Daarin verandert niets, ook niet voor je e-mail, hosting, domeinnamen of websites. Door de technische kennis van Gijs kan Delta IT zelfs de dienstverlening voor de klanten verbeteren.

Overgang voor klanten

De afgelopen maanden hebben Peter en Gijs nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat de overdracht naadloos gaat verlopen. Peter heeft alle kennis en informatie over de projecten overgedragen om ervoor te zorgen dat de klanten van Farla Webmedia geen problemen ondervinden van de overname.

Vragen?

Neem gewoon even contact met ons op en we geven je graag uitleg.

Peter Farla:
Graag wil ik alle klanten enorm bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Zonder jullie was Farla Webmedia niet zo succesvol geworden. Hartelijk bedankt!!

Bedankt!

Geschreven door Peter Farla

Helemaal gek van het internet is Peter Farla! Hij is de oprichter van Farla Webmedia en weet veel over het maken van succesvolle websites, maar zijn passie is webdesign en SEO. Het is geen verrassing, zijn favoriete kleur is oranje.
Peter Farla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klanten beoordelen ons met een 8,7!


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen