Een internet marketing bureau is gespecialiseerd in internet marketing. Sinds enkele jaren is internet marketing een aparte tak van sport geworden in de marketing wereld. Internet marketing gaat over het verkopen en marketen van uw bedrijf of website via het internet.

Onderdelen van internet marketing

Internet marketing omvat vele verschillende disciplines. De overeenkomst tussen de verschillende internet marketing takken is dat ze gebruik maken van het internet als medium. Hier staat een overzicht van enkele voorbeelden van internet marketing.

De werkzaamheden van een internet marketing bureau, zoals Farla Webmedia, bestaan uit het verzinnen en uitwerken van een passende internet marketing strategie voor uw bedrijf. Hierbij wordt gekeken naar uw doelstellingen, doelgroep, merkbeleving en campagne budget. Op basis van deze factoren zullen wij u een advies geven voor het marketen van uw bedrijf via het internet. De internet diensten, zoals zoekmachine optimalisatie en online adverteren, kunnen allemaal worden uitgevoerd door Farla WebMedia. Veel internet marketing bureaus bieden al deze diensten onder één dak aan.

Is het nog niet helemaal wat een internet marketing bureau voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.