Nieuwe domeinnaamextensie voor webshops

Sinds deze week is er een heel speciale domeinnaamextensie beschikbaar gekomen voor webshops. Het gaat om de domeinnaamextensie .SHOP. Het betreft een zeer populaire domeinnaam extensie, in de eerste 2 uur zijn er bijna 50.000 domeinnamen geregistreerd met .shop als extensie! In Nederland is de domeinnaamextensie ook erg gewild, bijna 8% van de registraties komen uit ons land.

Shopping domeinnaam extensie voor webshops registreren met .SHOP
De grote merkhouders hebben in de eerste fase al hun domeinnamen kunnen vastleggen om te voorkomen dat domeinnaam kapers deze al zouden registreren. Bijvoorbeeld Ebay.shop, Mediamarkt.shop en Apple.shop zijn al geregistreerd door de rechtmatige eigenaars. Deze eerste fase wordt de Sunrise fase genoemd. Nu staat de registratie open voor iedereen met uitzondering van enkele speciale premium webshop domeinnamen die via veilig worden verkocht.

Domeinnaam registreren met .SHOP?

Wil jij ook een domeinnaam met .SHOP als extensie voor jouw webshop? Vul dan snel dit formulier in.

Geschreven door Peter Farla

Helemaal gek van het internet is Peter Farla! Hij is de oprichter van Farla Webmedia en weet veel over het maken van succesvolle websites, maar zijn passie is webdesign en SEO. Het is geen verrassing, zijn favoriete kleur is oranje.
Peter Farla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen