Officieel Google Partner

Bij Farla Webmedia zijn we erg trots dat we officieel Google Partner zijn geworden. Ons bedrijf voldoet aan de eisen die Google stelt aan het Google partnerschap. Door het behalen van deze status mogen wij nu officieel het Google Partner badge dragen.

Waar staat Google Partner voor?

Door middel van de status Google Partner geeft Google aan vertrouwen in de kennis van Farla Webmedia te hebben. Ze hebben ons bedrijf gecontroleerd en we hebben cursussen moeten volgen om deze status te behalen. Ons bedrijf moet voldoen aan de onderstaande 3 eisen.

Certificeringen

We hebben minimaal 2 examens moeten afleggen en van die examens hebben wij minimaal 85% van de vragen goed moeten beantwoorden. Elk jaar moeten wij deze examens opnieuw halen om de Google Partner status te behouden.

Prestatie-index

Google beoordeelt de werkzaamheden en Farla Webmedia in Adwords en geeft hieraan een algemene beoordeling. Dit wordt de prestatie-index genoemd. Als wij onze werkzaamheden verder verbeteren dan verhoogd onze prestatie-index. Ook kijkt Google naar gezondheid van ons bedrijf. 

Uitgaven in Google Adwords

Als SEA-specialist (Search Engine Advertising) in Google Adwords moeten wij minimaal € 10.000 advertentie budget van onze klanten hebben beheerd de afgelopen 90 dagen. Wij beheren de Google Adwords campagnes voor tientallen bedrijven en hun gezamenlijke budget heeft ervoor gezorgd dat wij de status van Google Partner mogen dragen. Helpen bij online adverteren via Adwords is wat wij doen!

 

Hulp nodig bij het optimaliseren van jouw Google Adwords campagnes?

Google Adwords campagnes kunnen prijzig zijn en misschien niet voldoende rendement opleveren. Waarschijnlijk zijn de campagnes dan niet juist ingesteld of sluiten ze niet goed aan bij de doelen van jouw website. Farla Webmedia kan als Google AdWords specialist helpen bij het optimaliseren, zodat je meer omzet binnenhaalt en een succesvolle ROI behaald.

€75 advertentietegoed

Als Google partner mogen wij tegoeden van € 75 weggeven om te besteden aan Adwords. Bel voor meer informatie op 0499 – 785 455 of stuur een e-mail naar info@farlawebmedia.nl of via onderstaand formulier.

Geschreven door Peter Farla

Helemaal gek van het internet is Peter Farla! Hij is de oprichter van Farla Webmedia en weet veel over het maken van succesvolle websites, maar zijn passie is webdesign en SEO. Het is geen verrassing, zijn favoriete kleur is oranje.
Peter Farla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen