Gratis online organiser: Open XChange

Alle hostingpakketten van Farla Webmedia krijgen nu gratis toegang tot Open XChange. Dit is een online organiser waarmee u uw e-mail, agenda, taken en adresboek kan benaderen in de browser. Open XChange is te bereiken op https://ox.eatserver.nl, u kunt daar inloggen met uw e-mailadres en het wachtwoord van dat e-mailadres. Open XChange is responsive en is dus goed te gebruiken op uw smartphone of tablet.

Dashboard

Op het dashboard ziet u in één oogklap welke e-mails zijn binnengekomen, welke afspraken er aan zitten te komen en hoe het met uw taken staat. Ook kunt u uw Facebook- en Twitteraccounts beheren in Open XChange.

Webmail

U kunt met Open XChange op alle locaties uw e-mails lezen en versturen. Als u al uw contacten in het adresboek invoert kunt u eenvoudig al uw klanten en contacten mailen vanaf elke locatie. Of het nu op kantoor is of onderweg.

Agenda

Vooral voor ondernemers en ZZP-ers die veel onderweg zijn is de agenda van Open XChange een uitkomst. U kunt tenslotte uw agenda bekijken en bewerken op elke locatie. Met een iPad zou dit bijvoorbeeld handig te gebruiken zijn. In de agenda kunt u ook afspraken delen met andere medewerkers en zo uw bedrijf managen. In één handomdraai maakt u een kalender voor uw hele team.

Adresboek

In het adresboek staan al uw contacten. Nooit meer dubbele contactpersonen, nooit meer op uw computer naar een contact zoeken wat alleen op uw smartphone staat. U kunt contacten samenvoegen, synchroniseren en overal ter wereld oproepen via Open XChange.

Taken

U kunt nu online al uw taken beheren en afvinken. Het is zelfs mogelijk om taken te delen met leden van uw team. Zo kunt u altijd en overal zien of een taak is uitgevoerd of nieuwe taken toevoegen en delen met medewerkers.

Vragen over Open XChange

Wilt u Open XChange gaan gebruiken voor uw bedrijf en u heeft vragen over het gebruik? Neem dan even contact met ons op.

Geschreven door Peter Farla

Helemaal gek van het internet is Peter Farla! Hij is de oprichter van Farla Webmedia en weet veel over het maken van succesvolle websites, maar zijn passie is webdesign en SEO. Het is geen verrassing, zijn favoriete kleur is oranje.
Peter Farla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen