Trots op onze nieuwe website

Nieuwe website Farla Webmedia

Na vele uren hard werken is de nieuwe website voor Farla Webmedia vandaag online geplaatst. Het heeft veel energie en tijd gekost, maar het resultaat mag er zijn wat ons betreft!

Zoals altijd streven wij naar een originele en onderscheidende website en hopen dat het met deze website is gelukt.

Uitleg over de website

 

De website is voorzien van een opvallende homepagina met een welkomstboodschap waarmee we de bezoekers direct aanspreken en vragen wat ze zoeken. De bezoekers kunnen direct gebruik maken van de zoekfunctie door een vraag of zoekopdracht in te vullen.

In de header bovenin hebben we de belangrijkste knoppen geplaatst, een interactieve button naar de laatste blogberichten, een contactknop en het hamburgermenu. De bekende 3 lijntjes van een menu worden door webdesigners een hamburger-menu genoemd. Als speels element hebben wij er een vereenvoudigde hamburger van gemaakt.

De overige segmenten van de homepagina moeten de bezoeker duidelijk aanspreken. Ze zijn simpel maar doeltreffend ingedeeld zodat het potentiële klanten voorziet van de belangrijkste informatie in hun zoektocht naar een webdesigner of internetbureau.

  • Wie wij zijn
  • Wat we doen
  • Wat we belangrijk vinden
  • En wat we hebben gemaakt

Deze segmenten worden opgevolgd door een duidelijk contactformulier waarmee de bezoeker contact met ons kan opnemen.

In de footer staan verwijzingen naar onze social media accounts om ons te volgen op social media. Daarnaast staan onze bedrijfsgegevens om nog een contactmoment aan te bieden.

Website extra’s

Extra functies in de nieuwe website zijn onder andere de mogelijkheid om te chatten via Whatsapp of Facebook Messenger. Daarnaast zijn we ook direct bereikbaar via de live-chat, mocht je vragen hebben aan ons.

Verder is de website voorzien van een nieuwe portfoliopagina, je kan nu simpel doorklikken naar de nieuwste websites die zijn gemaakt door Farla Webmedia.

Maar wat vind jij?

Wij zijn erg blij met de nieuwe website, maar bovenal zijn we ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Hieronder kan je een reactie achterlaten.

Onze nieuwe website delen op social media zouden we helemaal top vinden!

Geschreven door Peter Farla

Helemaal gek van het internet is Peter Farla! Hij is de oprichter van Farla Webmedia en weet veel over het maken van succesvolle websites, maar zijn passie is webdesign en SEO. Het is geen verrassing, zijn favoriete kleur is oranje.
Peter Farla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klanten beoordelen ons met een 8,7!


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen