Voornemens 2016: Duurzaam en Sociaal

Voor Farla Webmedia was 2015 een bijzonder jaar. Farla Webmedia bestond namelijk 15 jaar. We hebben dit gevierd met leuke acties en kortingen. Veel klanten hebben hier verstandig gebruik van gemaakt en hebben 10% bespaard op hun nieuwe website.

Verder is ons kantoor vernieuwd, hebben we nieuwe clusterhostingpakketten, vast personeel en eigen projecten gelanceerd, zoals Feest.com. Dergelijke positieve hoogtepunten willen we graag voortzetten in 2016. Alles met als doel om Farla Webmedia sterker te maken en meer service en kwaliteit te bieden aan onze klanten.

Duurzaam en Sociaal 2016

Duurzaam en sociaal bij Farla Webmedia

Als thema hebben we het komende jaar gekozen voor Duurzaam en Sociaal, omdat we positiviteit willen uitdragen naar de maatschappij. De wereld heeft het zwaar, is verdeeld en leeft vaak in angst. Met onze bescheiden inzet proberen we een positieve bijdrage te leveren:

1. Geen papier op kantoor

Prullenbak

We willen zo min mogelijk papier gaan gebruiken in 2016. Zo zullen we geen papieren facturen en papieren overeenkomsten meer versturen. De klanten die aankomend jaar een factuur ontvangen krijgen bij de laatste factuur via de post een leuk presentje. Houd de brievenbus in de gaten!

2. Klimaat Neutraal

Via de Climate Neutral Group zal Farla Webmedia alle CO2 uitstoot van het kantoor, vervoer en de servers compenseren. Onze milieubelasting is uitgerekend en wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame energieprojecten.

3. Maatschappelijk verantwoord inkopen

Fair trade original
Alle genuttigde dranken en etenswaren bij Farla Webmedia zijn vanaf nu afkomstig van Biologische en Fairtrade bedrijven. Hiermee zorgen wij ervoor dat de boeren een eerlijke vergoeding ontvangen en dat het dierenleed beperkt wordt.

4. Gezonde werkplek

bureau kamer

Door middel van goede ergonomische flexplekken en voldoende groen op kantoor gaan we werkplekken creëren waar ontspannen kan worden gewerkt. Door deze natuurlijke omgeving zorgen we ervoor dat niets de inspiratie en ideeën in de weg staat.

Steentje bijdragen

Op deze manieren willen we een steentje bijdragen aan een mooiere en betere maatschappij. Alleen een maatschappij dat in balans is kan succesvol worden. Het succesvol maken van websites is wat onze drijfveer is.

Bent u geïnspireerd? Laat hieronder een reactie achter met uw ideeën voor een duurzame en sociale maatschappij. Of plaats uw idee op Twitter met de hashtag #duurzaamsociaal2016.

Geschreven door Peter Farla

Helemaal gek van het internet is Peter Farla! Hij is de oprichter van Farla Webmedia en weet veel over het maken van succesvolle websites, maar zijn passie is webdesign en SEO. Het is geen verrassing, zijn favoriete kleur is oranje.
Peter Farla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen