Webhosting vernieuwd

Afgelopen week is de webhosting van Farla Webmedia vernieuwd. Er is nieuwe hardware aangekocht en de software van MySQL en PHP zijn voorzien van een belangrijke update. De PHP-versie is geüpgrade naar PHP 5.4, dit was noodzakelijk omdat de vorige versie van PHP binnenkort niet meer wordt ondersteund en daar geen veiligheidsupdates meer voor beschikbaar komen. De klanten die hosting afnemen van Farla Webmedia zullen kosteloos profiteren van de nieuwe webhosting en snelheidswinst ondervinden bij het laden van hun website.

Foto servers

Er draaien meer dan 300 websites en domeinnamen op de servers van Farla Webmedia. De uptime van de servers is bovengemiddeld hoog en de snelheid ook. Deze snelheidswinst is tevens een ranking factor voor zoekmachine optimalisatie, dus dit geeft uw website extra voordeel.

Mocht u ook interesse hebben in de kwaliteit hosting met service dan horen wij het graag.

Geschreven door Peter Farla

Helemaal gek van het internet is Peter Farla! Hij is de oprichter van Farla Webmedia en weet veel over het maken van succesvolle websites, maar zijn passie is webdesign en SEO. Het is geen verrassing, zijn favoriete kleur is oranje.
Peter Farla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen