Duurzaam en Sociaal

Bij Farla Webmedia zijn we positief ingesteld en deze positiviteit willen we uitdragen naar de maatschappij. Het milieu heeft het soms zwaar, de wereld is verdeeld en er is veel negatief nieuws. Met onze bescheiden inzet proberen we een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de maatschappij.

1. Geen papier op kantoor

Prullenbak

Een paperless-office is het minste wat we kunnen doen als online webbureau. Zo zullen we geen papieren facturen en papieren overeenkomsten meer versturen. Dit scheelt veel papier, enveloppen en ook inkt, allemaal zaken die het milieu verbeteren.

certificaat Climate Neutral Group

2. Klimaat Neutraal

Via de Climate Neutral Group zal Farla Webmedia alle CO2 uitstoot van het kantoor, vervoer en de servers compenseren. Onze milieubelasting is uitgerekend en wordt gecompenseerd door te investeren in duurzame energieprojecten.

3. Groene hosting

Onze webhosting vind plaats in een datacenter waar het ISO 1400-certificaat milieumanagement is behaald. Daarnaast is het datacenter ook lid van The Green Grid, een consortium die zich bezig houdt met energiebesparing en het verminderen van de belasting op het milieu.

4. Maatschappelijk verantwoord inkopen

Fair trade original
Alle genuttigde dranken en etenswaren bij Farla Webmedia zijn vanaf nu afkomstig van Biologische en Fairtrade bedrijven. Hiermee zorgen wij ervoor dat de boeren een eerlijke vergoeding ontvangen en dat het dierenleed beperkt wordt.

5. Donatie aan goed doel

Goede doel Nierstichting

Veel Nederlanders hebben een probleem met hun nieren en ook in onze omgeving kennen we mensen die hier last van hebben. Daarom steunt Farla Webmedia graag de Nierstichting met een jaarlijkse donatie.

Steentje bijdragen

Op deze manieren willen we een steentje bijdragen aan een mooiere en betere maatschappij en milieu. Alleen een maatschappij dat in balans is kan succesvol worden. Het succesvol maken van websites is wat onze drijfveer is!

Klanten beoordelen ons met een 8,7!


Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen