Google AdWords adverteren

Google Adverteren in Google Adwords

Om helemaal bovenaan te staan in Google kan je gebruik maken van adverteren met Google AdWords. Boven de normale (organische) zoekresultaten, die worden verkregen met goede SEO, staan de advertenties van Google AdWords. Dit zijn gesponsorde koppelingen waarmee je effectief je doelgroep kan bereiken. Ze worden ook wel SEA genoemd, afkorting voor Search Engine Advertising.

Adverteren in Google kan je zelf starten en beheren, maar het nadeel is dat het veel tijd kost en dat je waarschijnlijk teveel betaald per klik. Google AdWords is zeer uitgebreid en de juiste instellingen kunnen het verschil maken het bereiken van de juiste doelgroep.

Hulp bij adverteren op Google AdWords

Farla Webmedia helpt je graag met al je vraagstukken omtrent Google adverteren. Hierbij kunnen wij het beheer van Google AdWords van je overnemen en zullen wij ervoor zorgen dat je op de juiste plaatsen adverteert en dat de kosten zo laag mogelijk zijn en het rendement zo hoog hoog mogelijk.

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Alle diensten onder één dak
  • Betaalbare pakketten
  • Persoonlijk contact

Waarom adverteren op Google?

Het internet leent zich uitstekend om te adverteren. Dit komt omdat het internet tegenwoordig veelvuldig wordt geraadpleegd door personen die op zoek zijn naar verschillende producten en diensten. Het voordeel van adverteren op het internet is dat alle resultaten makkelijk meetbaar zijn, de kosten relatief laag zijn en dat je heel doelgericht kunt adverteren.

Doelgericht online je doelgroep bereiken

Google wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt in hun zoektocht naar informatie, producten en diensten. Via Google AdWords, het advertentiesysteem van Google, kan je zeer doelgericht online adverteren. Wij kunnen voor jou analyseren welke trefwoorden relevant zijn en waar nieuwe klanten en bezoekers mee kunnen worden bereikt.

Je betaalt alleen voor de bezoekers waar je echt iets aan hebt. Dit is een wereld van verschil met de oude manier van adverteren, zoals in kranten en tijdschriften. In die oude media is nauwelijks meetbaar of het resultaat oplevert en wordt de advertentie door veel mensen bekeken die niet tot je doelgroep behoren. Maar hier betaal je wel voor! Daarom is online adverteren en adverteren in zoekmachines zo efficiënt.

Wat is de volgende stap in Google adverteren?

Het beste kan je contact met ons opnemen, zodat wij je kunnen helpen met Google AdWords en met het adverteren op internet. Bel: 0499 – 785 455, mail of vul hieronder het formulier in.

Klanten geven ons een !

Vraag informatie aan over Google AdWords