Internet Marketing & Zoekmachine Marketing

Bereik uw doelgroep met internet marketing

U kunt via vele manieren uw doelgroep en potentiële klanten bereiken via internet marketing en internet reclame. Het wordt voor u echter steeds lastiger gemaakt, omdat er steeds nieuwe plaatsen op het internet bijkomen waar uw potentiële klanten en doelgroep zich bevinden. Het internet leeft en is constant in beweging, er komen dagelijks nieuwe websites bij en gebruikers op internet zijn vluchtig. Ze gaan snel naar nieuwe websites en sociale netwerken om de juiste informatie en tijdverdrijf te vinden.

Eén van de specialiteiten van Farla Webmedia is om deze potentiële klanten te vinden en deze gebruikers te leiden naar uw product of dienst. Farla Webmedia beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van internet marketing en online marketing en helpt u hier graag mee.

Zoekmachine marketing, sociale netwerken, online reclame?

“Wat is wat en is het voor ons interessant?”

Aangezien u onze website heeft gevonden zoekt u waarschijnlijk meer informatie over internet marketing en de verschillende soorten online marketing. Dan zal het onderstaande overzicht u wellicht interesseren.

Internet marketing afbeelding

Internet Marketing

Met de term internet marketing wordt een heel scala aan mogelijkheden en online diensten bedoeld wat betreft marketing op het internet. Over het algemeen genomen is het een verzamelnaam voor het marketen/verkopen van uw product of dienst met gebruik van het internet. Hieronder worden enkele voorbeelden van online reclame en internet marketing verder uitgediept, zoals zoekmachine markting en social media marketing.

Zoekmachine Marketing

Bij zoekmachine marketing hebben we het alleen over het marketen en verkopen van uw diensten of producten door middel van de zoekmachines. Google is momenteel veruit de meest gebruikte zoekmachine, gevolgd door Bing. Bij zoekmachine marketing wordt uw product of dienst verkocht door online te adverteren in de zoekmachine of door gebruik te maken van online te adverteren, zodat uw website goed scoort in de zoekresultaten. In Engelse termen wordt zoekmachine marketing omschreven als Search Engine Marketing (SEM), adverteren door bijvoorbeeld Google AdWords wordt Search Engine Advertising (SEA) genoemd en zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO, Search Engine Optimalisation genoemd.

Gebruik maken van sociale netwerken bij online marketing

Tegenwoordig maken zeer veel mensen gebruik van sociale netwerken om bij te kletsen met hun vrienden, muziek te delen, foto’s te bekijken, filmpjes te verspreiden en te vertellen wat iedereen aan het doen is. Sociale netwerken, zoals bijvoorbeeld Google Plus, Facebook en Twitter, zijn razend populair. Ook voor uw bedrijf kunnen deze sociale netwerken interessant zijn. Via social media marketing kunnen uw producten of diensten snel worden gedeeld met andere leden van deze sociale netwerken. Tevens is het online adverteren op sociale netwerken erg interessant omdat er veel bekend is over het profiel van de gebruikers van deze netwerken. Dit zorgt ervoor dat u makkelijk online reclame maakt bij de juiste doelgroep en dit bespaart u geld en zorgt voor een hogere kans op conversies en ROI (Return On Investment). Nog één voordeel: sinds kort draagt goede social media marketing ook bij aan de SEO.

Advies bij Internet Marketing & Internet reclame

Doordat Farla Webmedia zich constant begeeft in de online wereld zijn wij als geen ander op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van internet marketing en internet reclame. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij u wellicht wat meer toelichten over de mogelijkheden die er zijn bij online marketing, social netwerk marketing en zoekmachinemarketing.

U kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier of u belt even naar 0499 – 785 455 in Oirschot.

Blijf up-to-date

Meld u aan voor onze unieke nieuwsbrief!

Waardeer ons

door middel van één simpele klik: