SEO optimalisatie: hoger in Google

SEO Oirschot werkplekVeel mensen weten onze website te vinden via zoekwoorden zoals ‘SEO Oirschot’ en ‘SEO Eindhoven’. Dit wordt SEO (Search Engine Optimization) genoemd, in het Nederlands heet dat zoekmachine optimalisatie. Met SEO kom je hoger in Google op zoekwoorden die je doelgroep gebruikt. Farla Webmedia helpt met het genereren van een hoge positie in de zoekmachines. We bereiken dit door de 3 pijlers van SEO te optimaliseren: de content, de techniek en de populariteit.

Hoger in Google door SEO optimalisatie

Je potentiële klanten gebruiken Google om producten te zoeken, zoals mensen ons vinden op ‘webdesign Oirschot‘, ‘Google Adwords Oirschot‘ en ‘SEO Oirschot’. Als er naar jouw product via Google wordt gezocht dan is het voor jou interessant om daarop hoger in Google te scoren. Door trefwoordanalyse kunnen we uitzoeken welke trefwoorden jouw potentiële klanten gebruiken om je bedrijf te vinden. Hierbij wordt gelet op het volume van de trefwoorden en de hoeveelheid concurrentie op die trefwoorden.

SEO specialist

SEO optimalisatie is een gespecialiseerde activiteit waarbij de juiste feeling, kennis en ervaring nodig is. Farla Webmedia is al sinds 2000 actief in zoekmachine optimalisatie en heeft hierin veel ervaring opgebouwd. Toentertijd was er zelfs niet echt sprake van zoekmachine optimalisatie. Toen volstond het aanmelden van een website bij de juiste zoekmachines al voor hoge posities in de zoekmachines.

De tijden zijn veranderd en momenteel zijn er zoveel websites in de wereld, waardoor een website aanmelden bij een zoekmachine niet meer voldoende is om hoger te scoren. Door middel van een trefwoordanalyse, goede content, correcte website opbouw en linkbuilding gaat Farla Webmedia proberen de hoogste positie in Google te bereiken. Hiermee zal je relevante bezoekers en potentiële klanten naar je website toe trekken.

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Alle diensten onder één dak
 • Betaalbare pakketten
 • Persoonlijk contact

Hoe werkt SEO?

Kwalitatieve SEO bestaat uit veel belangrijke onderdelen. Zo gaan onze SEO specialisten te werk:

 • Doelgroeponderzoek
  Voordat we beginnen met SEO en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken moeten we een duidelijk beeld hebben van welke doelgroep moet worden bereikt.
 • Trefwoordanalyse
  Eén van de belangrijkste onderdelen is het kiezen van relevante trefwoorden voor je website, zodat de meest relevante bezoekers naar je website komen.
 • Conceptfase SEO optimalisatie
  Bekijken op wat voor manier aandacht en extra bezoekers kunnen worden aangetrokken op het internet en via zoekmachines, met de gekozen trefwoorden.
 • Website optimaliseren
  In deze fase wordt de website technisch geoptimaliseerd voor Google, hierbij wordt aandacht besteed aan de structuur, inhoud, indeling en opmaak.
 • Content optimaliseren
  Met behulp van een tekstschrijver worden de teksten op de website geoptimaliseerd zodat deze zowel aantrekkelijk zijn voor Google als voor de bezoekers. Ook wordt content zoals foto’s en video’s geoptimaliseerd.
 • Links bouwen en website promotie
  Om ervoor te zorgen dat de zoekmachines je website goed waarderen wordt een link naar je website op relevante websites aangemeld. Hierdoor zal je website extra waardering krijgen van Google en tevens meer bezoekers trekken.
 • Social media marketing
  Als je website goed presteert op social media dan is dat voor Google een teken dat je een goede website hebt. Hierdoor kom je hoger in Google. Wij zorgen voor goede social media marketing.
 • Meten & verbeteren
  Maandelijks zal Farla Webmedia analyses uitvoeren op de positie in de zoekmachines, statistieken en conversies van je website. Waar nodig zal er actie worden ondernomen om de resultaten te verbeteren.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Vraag informatie aan over SEO

Ik wil af en toe handige tips en nieuws ontvangen